PERSONVERNSREGLER

Versjon 1.1 sist oppdatert 25.05.2018.

GENERELT

  1. Som dataansvarlig har vi en juridisk forpliktelse i henhold til regler for gambling for å behandle personopplysninger fra spillere for å tillate dem å delta i spill og tilby dem tilleggstjenester. Disse personvernsreglene forklarer hvilke personopplysninger vi samler inn fra spillere, hvorfor vi samler dem inn og hvordan vi bruker dem.
  2. Nettstedet www.lokicasino.com ("Kasino", "Nettside", "Selskap", "Vi", "Oss", "Vår") eies og drives av Dama N.V, et selskap registrert og etablert i henhold til lovene i Curaçao , med registreringsnummer 152125 og registrert adresse på Julianaplein 36, Willemstad, Curaçao. Dama N.V. er lisensiert og regulert av Antillephone N.V. (lisens nr. 8048/JAZ2020-013).
  3. Ved å opprette en Spillerkonto på nettstedet bekrefter du ditt samtykke til disse personvernreglene. Hvis du ikke godtar vilkårene i disse personvernreglene og ikke ønsker å gi oss den personlige informasjonen vi trenger, vennligst ikke bruk dette nettstedet.
  4. Vær oppmerksom på at disse personvernreglene utgjør en avtale mellom deg og selskapet. Vi kan med jevne mellomrom gjøre endringer i disse reglene. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å varsle deg om slike endringer, anbefaler vi at du regelmessig besøker disse personvernreglene. Din fortsatte bruk av nettstedet og/eller dets tjenester vil utgjøre ditt samtykke til personvernreglene.

INFORMASJON VI SAMLER INN

  1. Personlige opplysninger som vi kan be om å bruke og behandle skal inneholde, uten begrensning:
    • a) Eventuell informasjon du oppgir til oss når du fyller ut skjemaene på kontoregistreringssidene, samt eventuelle andre opplysninger du videre sender via Nettstedet eller e-postadressen (for eksempel for- og etternavn, fødselsdato, e-postadresse, telefonnummer);
    • b) Korrespondanse med oss via Nettstedet, e-post, online chat eller via andre kommunikasjonsmidler;
    • c) Hele transaksjonshistorien til spillerkontoen, om enn dette skjer via nettsiden (e) eller via andre kommunikasjonsmidler;
    • d) Nettstedlogg og dets detaljer, inkludert trafikkdata, GeoIP-lokaliseringsdata, nettleser/enhetsdata, weblogger, aktivitetslogger og annen trafikkinformasjon registrert i vårt system;
    • e) Dokumenter og bevis som vi med rimelighet har bedt om for å bekrefte kontoen din, behandle innskudd eller uttak og gjennomføre bekjempelse av svindel (på eget initiativ eller i henhold til gjeldende lovgivning). Slike bevis kan inkludere passskanninger, betalingsblanketter, kontoutskrifter mm.
    • f) Spørreundersøkelses-deltakelser eller andre kundevurderinger som vi kan utføre fra tid til annen.

INFORMASJON VI SAMLER INN

  1. Vi behandler den personlige informasjonen vi samler inn fra deg for å kunne levere våre tjenester. Spesielt vil vi bruke dataene dine til følgende formål:
    • a) Behandling av dine spill og transasksjoner. Dette inkluderer din bruk av kredittkort og nettbasertre betalingssystemer;
    • b) Tilby deg spill og andre tilleggstjenester som du søker fra nettstedet vårt;
    • c) Tilby kundestøtte, for eksempel i form av hjelp med å konfigurere og administrere kontoen din;
    • d) Identifisere og utføre nødvendige verifiseringskontroller;
    • e) Gi registrerte spillere informasjon om våre kampanjetilbud, eller gi kampanjetilbud fra våre utvalgte forretningspartnere, samarbeidspartnere og tilknyttede selskaper (kun hvis spillerne spesifikt har samtykket i å motta slik markedsføringsmateriale);
    • f) Overholdelse av lovlig ansvar, herunder å ivareta bekjemping av hvitvasking av penger (AML) og bekjempe finansieringen av terrorisme (CFT) lover;
    • g) Overvåking og undersøkelse av transaksjoner med det formål å forhindre svindel, vilkårsmisbruk, hvitvasking av penger og annen ulovlig eller uregelmessig spillaktivitet;
    • h) Analysere kundetrender gjennom markedsundersøkelser (deltakelse i spørreundersøkelser er ikke obligatorisk, og du kan alltid velge å ikke delta);
    • i) Gjennomføring av undersøkelser og statistisk analyse av aggregerte data.

MARKEDSKOMMUNIKASJON

  1. Med mindre du har valgt å ikke motta reklamemateriell, kan vi bruke dine personlige opplysninger, inkludert e-postadressen din og telefonnummeret, for å sende deg markedsføringskommunikasjon vedrørende produkter, tjenester og kampanjer. Dette kan inneholde informasjon om produkter og tjenester fra våre samarbeidspartnere, for eksempel kasinospillleverandører. Når du bestemmer deg for å slutte å motta slik markedsførings- og reklamemateriell, kan du velge bort dette i dine Spillerkontoinnstillinger eller ved å kontakte kundesupporten på support@lokicasino.com.
  2. Legg i tillegg merke til at du ved å akseptere enhver konkurransepremie eller gevinst fra oss samtykker til bruk av ditt navn og/eller kallenavn for reklame og salgsfremmende formål uten ekstra kompensasjon, unntatt der det er forbudt ved lov.

INNSAMLING AV PERSONLIG INFORMASJON

  1. Vi samler ikke inn personlig informasjon om deg uten ditt samtykke. Vi kan imidlertid automatisk samle inn bestemte data om deg hvor du ville ha gitt slik informasjon gjennom bruk av våre tjenester og gjennom dine interaksjoner med oss.
  2. Vi kan også lovlig motta visse personlige opplysninger fra nettleverandører og tjenesteleverandører, for eksempel selskap som jobber mor svindel. I tillegg beholder vi retten til å engasjere tjenester fra tredjepartsleverandører for å yte teknisk støtte for å behandle dine online-transaksjoner og få tak i spill-innhold.
  3. Vennligst vit at vi kan få tilgang til all informasjon du gir til slike leverandører, tjenesteleverandører og e-handelstjenester fra tredjepart. Vær sikker på at vi vil bruke og beskytte enhver personlig informasjon som er oppgitt, slik det fremgår av disse reglene. Eventuell informasjon du oppgir, blir kun offentliggjort til tredjeparter utenfor selskapet i samsvar med disse personvernreglene, og vi skal ta de nødvendige skrittene for å sikre at våre avtaler med tredjepartsleverandører alltid beskytter din private informasjon.
  4. MOTTAKERE AV DATA
    1. Vi kan sende informasjon som du har gitt oss til andre enheter i vår gruppe av selskaper og til våre samarbeidspartnere. Disse selskapene omfatter våre morselskaper, deres morselskap og alle datterselskapene til disse respektive selskapene, samt andre selskaper vi samarbeider med og har nødvendige avtaler med. Databehandling av dine opplysninger kan utføres av Dama N.V. eller av et annet selskap i gruppen av selskaper som kan bruke en tredjepart til å oppfylle slike databehandlingsbehov.
    2. Ansatte i selskapet, nærmere bestemt databeskyttelsesansvarlig, hvitvaskingsansvarlig, betalings- og svindelanalytikere, kundestøtteagenter, kundetilfredshets-teammedlemmer, VIP-spilleledere og andre utvalgte ansatte, skal også ha tilgang til din personlige informasjon med formål om å utføre pliktene sine og kunne hjelpe deg.
    3. Våre ansatte som har tilgang til eller er tilknyttet behandlingen av spillerens personlige opplysninger, har inngått konfidensialitetsavtaler for å respektere den konfidensielle delen av spillerens informasjon i henhold til gjeldende regler for spill, databeskyttelse og personvern.
    4. For å kunne tilby deg en effektiv tjeneste, kan vi og/eller våre tjenesteleverandører kreve at du overfører dine personopplysninger fra land til land innen EU og EØS, og også til noen dataprosessorer som kan være basert utenfor EØS-området. Derfor, ved å bla gjennom nettstedet og kommunisere elektronisk med oss, bekrefter du og godtar våre (eller våre leverandørers eller underleverandørers) behandling av dataene dine i disse landene. Vi skal alltid gjøre vårt beste for å sikre at informasjon og data behandles sikkert og i samsvar med disse personvernreglene.
    FRIGI DATA TIL TREDJEPARTER
    1. Vi hverken selger eller leier ut dine personlige data til tredjeparter
    2. Vi kan frigi dine personlige opplysninger dersom det kreves av loven, forskriften eller andre juridiske avgjørelser eller garantier. Vi kan også videregi dine personlige opplysninger til myndigheter dersom vi mener at det er nødvendig for å beskytte de legitime interessene til selskapet, dets kunders eller tredjeparter.
    3. Personlige data vil kun bli gitt videre til tredjeparter i følgende tilfeller:
      • a) Hvor vi er pålagt å gjøre det ved lov;
      • b) Dersom nettstedet må dele data med betalingsbehandlere for å hjelpe betalingstransaksjoner i samsvar med deres retningslinjer for personvern (De fleste bankkorttransaksjoner behandles av Wirecard Bank AG hvis personvernslregler gjelder for slike transaksjoner);
      • c) For å overholde våre lovbestemte plikter og ansvar til de relevante lisensierings- og reguleringsmyndighetene, samt alle plikter og ansvar som skyldes annen gjeldende lovgivning og andre relevante reguleringer i andre jurisdiksjoner;
      • d) Når selskapet mener at det å gi videre informasjon er nødvendig for å beskytte selskapets eller spillerens sikkerhet eller sikkerheten til andre, for å undersøke svindel, eller svare på en anmodning fra myndighetene;
      • e) Hvis våre markedsføringsleverandører trenger dataene for å kunne utføre sine oppgaver,
      • f) Til enhver annen tredjepart med spillerens forutgående samtykke til det.
    4. Vi bruker tredjeparts dataprosessorer til å behandle begrensede personlige data på våre vegne. Slike tjenesteleverandører støtter nettstedet, spesielt med hensyn til hosting og drift av nettstedet, markedsføring, analyse, forbedring av nettstedet og sending av nyhetsbrev. Vi skal sørge for at overføringen av personopplysningene til mottakeren er i overensstemmelse med gjeldende databeskyttelseslovgivning, og at de samme forpliktelsene pålegges prosessoren som pålagt oss i henhold til den respektive tjenestekontrakten.
    5. Våre nettsteder kan også inneholde sosiale medier-funksjoner (for eksempel "share" eller "like" -knapper). Slike funksjoner leveres av tredjeparts sosiale medier, som Facebook. Når data blir samlet inn på denne måten, styres behandlingen av personvernreglene til de respektive sosiale medieplattformene.
    6. I tillegg til det ovennevnte kan vi også frigi personopplysninger hvis vi anskaffer nye virksomheter. Skulle selskapet gjennomgå noen endringer i strukturen som fusjon, oppkjøp av et annet selskap eller delvis oppkjøp, er det mest sannsynlig at våre kunders personopplysninger vil bli inkludert i salget eller overføringen. Vi vil som en del av våre retningslinjer informere våre spillere via e-post før slik overføring av personopplysninger.
    7. Vennligst merk at innholdet vårt kan knyttes til tredjeparts nettsteder for å gi relevante referanser. Vi er ikke ansvarlige for slik eksternt innhold, som kan inneholde separate retningslinjer for personvern og databehandling.
    OPPBEVARING AV DATA
    1. Som det fremgår av våre vilkår og betingelser, kan du og kasinoet bestemme deg/seg for at din spillerkonto blir stengt når som helst. Etter stenging av kontoen din, beholder vi dine personlige data så lenge det kreves av lovverket. Disse dataene skal kun brukes dersom det kreves av kompetente myndigheter i forbindelse med henvendelser vedrørende økonomiske og skattemessige registreringer, svindel, hvitvasking av penger eller undersøkelser i annen ulovlig aktivitet.
    2. Du må vite at på grunn av anti-hvitvaskings-reguleringer i lisensierte spill-jurisdisksjoner innen EU, kreves det at vi beholder personlig informasjon om spillere som oppgis under registreringsprosessen og all data som gis videre under den operative perioden til en spillerkonto i minimum fem år etter spillerens siste transaksjon eller avstengning av konto. Derfor kan vi ikke hjelpe med forespørsler om sletting av data før denne perioden er over.
    SIKKERHETEN TIL DINE DATA
  5. Vi bekrefter hermed at når vi samler inn og behandler dine personlige opplysninger for å administrere spillerkontoen din, er vi bundet av strenge lover om beskyttelse av personopplysninger.
  6. Derfor forsøker vi å beskytte dine personlige opplysninger og respektere personvernet ditt i henhold til beste forretningspraksis og gjeldende regelverk. Vi er forpliktet til å yte sikre tjenester til spillere, og vi vil ta alle rimelige forholdsregler for å sikre at alle dataene du har sendt til oss, er trygge.
  7. Tilgang til spillerkontoer kan kun fås med spillerens unike ID og passord. Du kan også sette opp tofaktorautentisering (2FA) som ekstra beskyttelse mot uautorisert bruk av kontoen din. Du er ansvarlig for å holde innloggingsinformasjonen din konfidensiell og sørge for at den ikke er tilgjengelig for andre personer.
  8. KONTAKT OSS
    1. Du kan alltid kontakte oss angående disse retningslinjene hvis du ønsker å:
      • a) Bekrefte nøyaktigheten av den personlige informasjonen vi har om deg;
      • b) Forespørre om vår bruk av dine personlige opplysninger;
      • c) Forby fremtidig bruk av dataene dine for direkte markedsføring;
      • d) Oppdatere eller korrigere all informasjon du har gitt oss (i slike tilfeller skal du fremlegge bevis som vi med rimelighet kan kreve for å gjøre slike endringer). Vær oppmerksom på at det er ulovlig å gi oss feil informasjon om deg, og det er ditt ansvar å sikre at vi alltid oppdateres med de riktige dataene dine.
    2. Vi har utnevnt et personvernombud ("DPO") som er ansvarlig for å overvåke spørsmål i forhold til denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte DPO på dpo@damacasino.com.
    3. I tillegg, i henhold til artikkel 77 i GDPR, har du rett til å fremlegge en klage i forbindelse med databehandlingen din til en tilsynsmyndighet, særlig i den medlemsstaten hvor du er bosatt, arbeidsstedet ditt eller stedet for et påstått overtredelse.
    INFORMASJONSKAPSLER
    1. Når du besøker nettstedet, samler vårt system automatisk informasjon om ditt besøk, for eksempel nettleseren din, IP-adressen og den henvisende nettsiden. Denne innsamlingen kan gjøres i forbindelse med våre plattformleverandører og partnere. Vi kan få fra dem generelle demografiske eller bruksdata fra våre besøkende på nettstedet. Vi bruker ikke automatisk innsamlet informasjon for å identifisere deg personlig uten å motta ytterligere samtykke.
    2. For å samle inn denne informasjonen bruker vi informasjonskapsler og lignende sporingsverktøy. Informasjonskapsler er små tekstfiler lagres på datamaskinen eller enheten din når du besøker våre nettsider. Noen av informasjonskapslene er avgjørende for at nettstedet skal fungere; andre forbedrer nettstedet og hjelper oss med å levere en bedre tjeneste. Nedenfor er de typer informasjonskapsler vi bruker og deres formål.
    3. Påkrevde informasjonskapsler: muliggjør navigasjon og grunnleggende funksjonalitet på nettsidene, for eksempel tilgang til medlemsområder på nettstedet.
    4. Funksjonelle cookies: tillater oss å analysere nettstedet og dine valg på nettstedet (f.eks. session key, språk eller region), slik at vi kan lagre disse innstillingene og gi deg en mer personlig tilpasset erfaring.
    5. Reklame-cookies: gjør det mulig for oss å måle hvor effektiv markedsføring av innhold er. Disse informasjonskapslene leveres av våre partnere for å spore websider og nye registreringsannonser fra annonsering. Vi deler ikke dine personlige opplysninger (for eksempel navn eller e-post) til tilknyttede partnere, bortsett fra besøksdata for nettstedet som er samlet inn direkte av slike reklame-cookies. Imidlertid kan informasjonen fra besøket ditt være knyttet til annen personlig informasjon samlet av andre kilder av leverandørene. Sistnevnte eksterne databehandling er underlagt personvernsreglene og retningslinjene til disse tredjepartsleverandørene.
    6. I tillegg til det ovennevnte bruker vi en rekke tredjeparts tjenesteleverandører som også angir informasjonskapsler på denne nettsiden for å kunne levere de tjenestene de leverer til oss. Slike tjenester inkluderer, men er ikke begrenset til, å hjelpe oss med å forbedre din erfaring ved å spore aktiviteten din på nettstedet, måle effektiviteten til nettstedet og effektiviteten av våre markedsføringskampanjer.
    7. De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler. Hvis du foretrekker det, er det mulig å blokkere noen eller alle informasjonskapsler, eller å slette informasjonskapsler som allerede er angitt ved å endre nettleserinnstillingene. Vi anbefaler imidlertid at du ikke blokkerer eller sletter informasjonskapslene dine, siden dette kan begrense bruken av nettstedet vårt.

We use cookies to improve your experience. By using our website you are accepting our Cookie Policy Cookie Policy